Müsli na snídani

Láska, True Food, Zdraví, Život

photo 3Před pár lety jsem si müslela, že budu pést müsli a dodávat ho do kaváren na snídaně. Donesla jsem ho tehdy do Home Kitchen a pak to nějak vyšumělo, zejména protože jsem lempl. Zůstalo mi pár nálepek a taky prázdná dóza. Protože nejlepší způsob, jak se zbavit prázdnoty müsli i mysli, je něco dobrého udělat, upekla jsem novou várku a zabavila se tak při ranním čekání na opraváře.

 

Smíchala jsem v míse:

ovesné vločky (3 hrsti)

špaldové vločky (2 hrsti)

mandle (hrst)

brusinky (půl hrsti)

rozinky  (půl hrsti)

kokosové plátky (půl hrsti)

černý sezam (lžíci)

dýňová semínka (půl hrsti)

slunečnicová semínka  (půl hrsti)

skořici (lžíci)

med (2 lžíce)

olej (2 lžíce)

vodu (1 deci)

navrstvila na pečící papír a šoupla na půl hodiny do trouby při 165 stupních.

Než se kluk vzbudil, voněl celý byt tak sladce, že mi vlepil pusu. Sladkou.

photo 1

photo 2

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s